treffi_header_background
1 Valitse lehti, johon jätät ilmoituksen

Ilkan, Pohjalaisen, Savon Sanomien ja Keskisuomalaisen ilmoituksia julkaistaan lehdessä viimeistä kertaa 26.4.2019 ja verkossa huhtikuun loppuun. Kalevan ja Karjalaisen ilmoituksia julkaistaan lehdessä ja verkossa viimeistä kertaa 31.5.2019.
1 Ilmoitusosasto
Mies etsii naista
Nainen etsii miestä
Mies etsii miestä
Nainen etsii naista
1 Ikäluokka 18 - 29-vuotiaat
30 - 39-vuotiaat
40 - 49-vuotiaat
Yli 50-vuotiaat
1 Ilmoitusteksti
Merkkiä jäljellä:

Ilmoituksesi on tyhjä!

Pidätämme oikeuden muokata, lyhentää tai olla julkaisematta ilmoitustanne. Emme julkaise ilmoituksia, jotka sisältävät loukkaavia, rasistisia tai seksuaalisuuteen liittyviä viittauksia. Käyttäessäsi palvelua vahvistat lukeneesi, ymmärtäneesi ja hyväksyneesi ehdot.

Ilmoitus on voimassa 60 vuorokautta. Ilmoitus julkaistaan ensisijaisesti valitsemassasi lehdessä. Ilmoitus voidaan julkaista myös muissa palveluun kuuluvissa yhteistyösanomalehdissä.

Poistamme kaikki viestit, jotka sisältävät rasistisia ilmauksia sekä ilmoitukset, joissa markkinoidaan prostituutiota tai vastaavia seksuaalipalveluja. Tällaisten palveluiden markkinoiminen on rangaistava teko (rikoslaki 20:9.1) Emme myöskään julkaise puhelinnumeroita, henkilöiden nimiä emmekä seksuaalisuuteen viittaavia ilmauksia ilmoituksissa.

Vinkit

Tärkeä tietää

Palvelumme toimii kaikilla suomalaisilla matkapuhelin-operaattoreiden liittymillä. Palvelumme ei toimi liittymillä, joissa on viihdenumeroestoja päällä.

Katso lisää tietoa palvelustamme täältä.


Puhelinnumerosi pysyy aina salassa.
Asiakaspalvelu & Palaute | Tietosuoja
© 2015 Arena Interactive Oy
Mapel